TEMİZ OKULDA ÖRNEK DAVRANIŞ

Okulumuz 11C sınıfı öğrencilerinden Mert Ali Metin ve Muhammed Can  "Temiz Okul" görevlimiz Fatma İlhan Hanım'a gayretli çalışmalarıyla kendilerine hep temiz bir ortam sunduğu için çiçek takdim ederek teşekkürlerini bildirdiler.

Bu örnek davranışını yayılarak büyümesini temenni ediyoruz.

Ara

Meslekî Eğitim Kurumlarında üretilen ürünlerin satışı  PttAvm'nin internet sitesinde yer buldu.

#MebPasaj   #PttAVM

eTwinning Projemiz Başlıyor.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yapacağımız  eTwinning projemizin ilk toplantısını yaptık. Kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla yapılacak olan  'Goals Start With Reading' adlı  projemizle okulumuzdaki tüm  öğrencilerimiz projemize dahil olacak.

Ara

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Dünya Bankası finansmanı ile yürüttüğü Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi (KABEV) kapsamında okulumuzda eğitim ve proje izleme çalışması yapmaktadır.

Bosch Türkiye işbirliği ile yapılması planlanan eğitim çalışması kapsamında kadın erkek eşitliği eğitimi ve "Mesleklerin Cinsiyeti Yoktur" adlı bir seminer de planlanmıştır. Seminerin temel amacı, özellikle kız çocuklarına rol model olabilecek kadın mühendislerin öğrenim hayatları ve profesyonel yaşamlarındaki deneyimlerinin öğrencilerimize aktarılmasıdır.

Sosyal Uzman Dr. Semahat Dicle Maybek tarafından verilen bu faydalı eğitim için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

*Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı* kapsamında **12-16 Aralık 2022 tarihlerinde  saat 16:00'dan* sonra toplam 30 saatlik  *"Eğitim'de Dönüşüm Semineri" Okul Müdürü Ömer Pınarlı, Md Baş Yrd. Cevdet Elmas başkanlığında, Alan Şeflerimiz ve Alan Öğretmenlerimizin katılımlarıyla bugün itibariyle başlamıştır.

Faydalı olması temennilerimizle.

Ara

Okul Rehberlik Servisimiz 12.sınıf öğrencilerimizle birlikte 06.12.2022 tarihinde Sheraton Hotel'de  +Tercih tarafından gerçekleştirilen Bursa Üniversite Bölüm Tanıtım Günleri Fuarı'na katılmışlardır.

Öğrencilerimizin kariyer planlarına katkıda bulunacak bu etkinlik için Rehberlik Servisimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

PANSİYON ÖĞRENCİLERİMİZE YANGIN EĞİTİMİ

29-30 Kasım tarihlerinde Atatürk MTAL Pansiyonu'nda kalan öğrencilere Yangın Eğitmenleri Fatih GÜNEL ve Çağatay YAVUZ tarafından yangın eğitimi verilmiştir. Eğitimin sonunda Afet ve Yangın Gönüllüsü Mine Atıcı öğrencilere orman yangınları hakkında tecrübe ve deneyimlerini paylaşmıştır.

Kendilerine bu faydalı çalışmalarından ötürü  teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Pansiyon öğrencileri ile Kasım ayı etkinlikleri çerçevesinde  "Yurdumun Değerleri" temalı dil bilinci üzerine söyleşi ve konferans gerçekleştirilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü emekli öğretmenlerimiz ve emekli idarecilerimizin de katılımlarıyla renkli bir şekilde kutladık. Müzik dinletisiyle , slaytı gösterisinin de sahnelendiği etkinliğimizde öğretmenlerimize çeşitli hediyeler takdim edildi. Organizasyonda emeği geçen tüm personelimize gönülden teşekkür eder, daha nice yıllarda sağlık ve mutlulukla eğitim emekçilerimizin günlerini kutlamayı temenni ederiz.

KOSOVA HEYETİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

İl Milli Eğitim Md. Yardımcısı Murat TAŞDELEN' in refakat ettiği Kosova Mesleki Eğitim Dairesi ve aralarında Kardeş Okulumuzun da bulunduğu Altı Meslek Okulu yöneticisi Okulumuzu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Md. Yardımcısı Murat TAŞDELEN in refakat ettiği heyet, önce okul yöneticilerimiz ve lan şeflerimizle toplantı yapıp, ardından Atölye lab. İncelemelerde bulundu.

Kas

21-22 Ekim 2022 tarihlinde Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Enerji Yönetim Birimi, ARGE ve Mesleki Teknik Eğitim Birimlerince hazırlanan "Enerji Verimliliği ve Çevre Projeleri Öğretmen Çalıştayı  Bursa Merinos AKKM de  Teknofest projelerinde bilgi vermek üzere Elektrik- Elektronik  öğretmenimiz Rüştü Çakır konuşmacı olarak katılmıştır.

NİLÜFER BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

Öğretmenler Günü kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı adına Kent Konseyi Üyeleri ve Minareli Çavuş Mahalle Muhtarı okulumuzu ziyaret etti.

Okulumuz öğretmenlerinin Öğretmenler Gününü tebrik ederek, Belediyemizin hediyelerini takdim ettiler.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız'dan Kareler.

Kas

Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi (KABEV) hakkında video sayfamızda yayında.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. Yılını okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık. Törende emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyoruz.