Mehmet Kenan DUNAR - Teknik Müdür Yardımcısı

17.9.1963 tarihinde Kocaeli Hereke doğumludur. İlk,orta ve lise tahsilini Bursa’da yapmıştır.1985 yılında MÜTEF elektrik elektronik alanından mezun olmuştur.

1986 yılında Şişli EML’de göreve başlamış olup askerlik görevini Elbistan EMLisesinde tamamlayarak 14.12.1989 yılında Atatürk EML’sine atanmıştır.

Okulumuzda elektrik elektronik dal şefliği  ve 18 yıl süresince elektrik elektronik alan şefliği yapmıştır.

2005 yılında ikili mesleki eğitim çalışmalarını yapmak üzere Almanya’da LDV projesi ,2010 yılında Kardeş okulu projesi kapsamında K.K.T.C’de çalışma ziyareti, 2013 yılında  İspanya’da Esnek üretim sistemleri  ilgili LDV projesine katılmıştır.

Bakanlığımızın 1993 yılından itibaren sürdürdüğü İkili Meslek Eğitimi (TAMEM) yürütülmesine aktif rol üstlenmiş plc konusunda hizmet içi eğitimler.  pnömatik  elektropnömatik  konusunda sanayi eğitimleri , Elektrik elektronik alanında ATİ eğitimleri,fabrika ve işletmelere yönelik TEGEV  eğitimlerini  gerçekleştirmiştir.2002-2006 yıllarında Uludağ üniversitesi bağlı MYO’da derslere girmiştir.

2011 yılında Bakanlığımızın gönderdiği kaynakla Okul Müdürümüz Cengiz AKSOY’un katkısı  Coşkun Sabuncu desteğiyle esnek üretim sistemlerinin alınması ve otomasyon alanının kurulmasında öncülük yapmıştır.Otomasyon alanının kurulmasıyla açılan UMEM kurslarında görev almış sistemin geliştirilmesini sağlamıştır.

Bilim Şenliği,Tübitak yarışması,METEF fuarları, 8. Uluslararası robot yarışmalarına Coşkun Sabuncu,Taner ÜNAL ve Mehmet ŞAHİN’le birlikte katılmıştır.

Okulumuzun toplam kalite çalışmaları, ilkokullara yönelik tanım etkinlikleri ve elektrik atelyemizin tüm ekibiyle birlikte hibe çalışmaları geçekleştirilerek atelye fiziki değişimine katkı sağlamıştır.

15.08.2011-15.12.2011 tarihleri arasında vekaleten Pansiyon Müdür Yardımcılığı yapmış, 31.12.2014 tarihinde pansiyon müdür yardımcılığına atanmıştır.23 Ağustos 2016 / 18 Eylül 2017  tarihleri arasında da  Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi Teknik Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmiş olup, halen Koordinatör Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.